Здравейте колеги, от доста време съм решил да си взимам алфа 156 , изчел съм доста от темите тук, вече съм си събрал пари и съм си набелязал няколко автомобила в сф? Проблема е че не разбирам много много , и мога да взема голям боклук, някакви съвети да ми дадете или някои навит за понеделник- вторник за обиколка с мен! Става въпроса за София
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся колега за съвет от сф
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщениеЗдравейте колеги, от доста време съм решил да си взимам алфа 156 , изчел съм доста от темите тук, вече съм си събрал пари и съм си набелязал няколко автомобила в сф? Проблема е че не разбирам много много , и мога да взема голям боклук, някакви съвети да ми дадете или някои навит за понеделник- вторник за обиколка с мен! Става въпроса за Софияalfa 156jtd sportwagon
Comment
-
-
Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщениеповечето които съм набелзал са от мобилето
Ти си знаеш най-добре моят съвет е да си купиш кола от форума.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение1.8 много горят, ако не ти прече бученето на дизела си вземи печка
И според мен 1.6 не взимай Успех !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеКолега най-добре си вземи някоя кола от форума, защото хората от форума си ги поддържата и е по-голям шансът да случиш на хубава...А нов внос кой знае на какви боклуци може да попаднеш...
Ти си знаеш най-добре моят съвет е да си купиш кола от форума.alfa 156jtd sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от encho Покажи съобщениенапълно съм съгласен с теб какви морги гледах преди да отида и да си взема лично още като я видях и си казах това е моита колица. иначе са направени, напудрени малииии ама като се качиш и си до там. по добре от форума братле не че и моита е там но говоря за твое добро и по малко ядове
Потретвам това мнение, препоръчваме кола от форума, не защото сме сектанти, а всеки го казва от личен опит. Колите от форума ни струват двойно от пазарната цена, но тези пари няма как да ги вземеш при евентуална продажба. Така че не се залъгвай по тия 1000-1500лв по евтино, ще ти излезе по скъпо в крайна сметка.
И недей 1,6 да избираш, поне 1,9дизел или 1,8бенз.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщениеИмам голямо колебание между 1.9jtd или 1.6, 1.8 само между тези двигатели ! не е много ясно казано ,но межу това се колебая! И съм решил да си взема нов внос , затова повечето които съм набелзал са от мобилето
Дано все пак направиш правилния избор.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщение"данък около 1800 лв."sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment