Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся колега за съвет от сф

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся колега за съвет от сф

Здравейте колеги, от доста време съм решил да си взимам алфа 156 , изчел съм доста от темите тук, вече съм си събрал пари и съм си набелязал няколко автомобила в сф? Проблема е че не разбирам много много , и мога да взема голям боклук, някакви съвети да ми дадете или някои навит за понеделник- вторник за обиколка с мен! Става въпроса за София

Каква Алфа ще си взимаш?бензин дизел
    0888515205

Comment

Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщение
      Здравейте колеги, от доста време съм решил да си взимам алфа 156 , изчел съм доста от темите тук, вече съм си събрал пари и съм си набелязал няколко автомобила в сф? Проблема е че не разбирам много много , и мога да взема голям боклук, някакви съвети да ми дадете или някои навит за понеделник- вторник за обиколка с мен! Става въпроса за София
      здравеи защо не погледнеш това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29219 за цената ще се разберем както и за огледа ако си мераклия
      alfa 156jtd sportwagon

Comment

Имам голямо колебание между 1.9jtd или 1.6, 1.8 само между тези двигатели ! не е много ясно казано ,но межу това се колебая! И съм решил да си взема нов внос , затова повечето които съм набелзал са от мобилето
        Last edited by v1mof2; d.m.y г., 14:01.

Comment

Обади ми се може да измислим нещо за обиколката!
          0888 511 533 Бонев
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

повечето които съм набелзал са от мобилето
            Колега най-добре си вземи някоя кола от форума, защото хората от форума си ги поддържата и е по-голям шансът да случиш на хубава...А нов внос кой знае на какви боклуци може да попаднеш...
            Ти си знаеш най-добре моят съвет е да си купиш кола от форума.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

И не си взимай 1.6 !!! На 147-цата и идва слабичък, да не говорим за 156
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

1.8 много горят, ако не ти прече бученето на дизела си вземи печка
                156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
                  1.8 много горят, ако не ти прече бученето на дизела си вземи печка
                  То какъвто и бензинов мотор да си вземе,няма да падне под 11 градско...негов си избор.
                  И според мен 1.6 не взимай Успех !!!

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                    Колега най-добре си вземи някоя кола от форума, защото хората от форума си ги поддържата и е по-голям шансът да случиш на хубава...А нов внос кой знае на какви боклуци може да попаднеш...
                    Ти си знаеш най-добре моят съвет е да си купиш кола от форума.
                    напълно съм съгласен с теб какви морги гледах преди да отида и да си взема лично още като я видях и си казах това е моита колица. иначе са направени, напудрени малииии ама като се качиш и си до там. по добре от форума братле не че и моита е там но говоря за твое добро и по малко ядове
                    alfa 156jtd sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от encho Покажи съобщение
                      напълно съм съгласен с теб какви морги гледах преди да отида и да си взема лично още като я видях и си казах това е моита колица. иначе са направени, напудрени малииии ама като се качиш и си до там. по добре от форума братле не че и моита е там но говоря за твое добро и по малко ядове

Потретвам това мнение, препоръчваме кола от форума, не защото сме сектанти, а всеки го казва от личен опит. Колите от форума ни струват двойно от пазарната цена, но тези пари няма как да ги вземеш при евентуална продажба. Така че не се залъгвай по тия 1000-1500лв по евтино, ще ти излезе по скъпо в крайна сметка.

И недей 1,6 да избираш, поне 1,9дизел или 1,8бенз.
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Зависи какви средства е отделил колегата. Иначе и аз продавам едно Спортвагонче 1,9 JTD при тва 2003-ти набор
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Имам голямо колебание между 1.9jtd или 1.6, 1.8 само между тези двигатели ! не е много ясно казано ,но межу това се колебая! И съм решил да си взема нов внос , затова повечето които съм набелзал са от мобилето
                          1.6 е много куц мотор, 1.8 /аз съм с такъв/ е много капризен, а за дизел нямам лични наблюдения, но вички ги хвалят. Шанса за читава кола нов внос е минимален, но ако отидеш с някой който разбира може и да имате късмет. Само да те предупредя какви парички да си приготвиш за кола нов внос: ламбда сонда - 150 лв., дебитомер - около 300 лв., регистрация, аларма, застраховки, данък около 1800 лв., гуми 600 лв., консумативи около 700 лв. Голяма част от тези разходи се избягват със закупуване на читава кола от форума.
                          Дано все пак направиш правилния избор.
                          Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                          EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                          EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Да добавя и вариаторчето от 320,350левчета
                            0888515205

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщение
                              "данък около 1800 лв."
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                              X